Terbaik Di Sini

Thursday, 22 March 2012

Kit Keahlian Baru

Bermula 1 Mac 2012, Tupperware Brand telah menukarkan kit keahlian lama dengan yang baru yang lebih hebat dengan pertambahan Fail Tupperware dan juga pertukaran produk percuma iaitu Eco Bottle 500ml (1), Shallow Square Round 250ml (1), Berrygen 15gm (1 sachet) dan Lacto Fiber 10mg ( 1 sachet).


Harga Kit Baru adalah RM70

Setiap keahlian baru yang mendaftar di Just Tupperware & U dengan pembelian RM150 keatas akan mendapat free gift....

 

Monday, 19 March 2012

Pengumuman Pemenang!

Dengan ini, setelah diteliti dan dibincangkan oleh para juri, maka pemenangnya.....




Tahniah! 
 
Pemenang bertuah yang dipilih melalui random.org ialah:
 
 Tahniah!


Tunggu dulu!
 
Hadiah special saya nak berikan kepada satu-satunya peserta lelaki yang sudi join GA saya iaitu:
 
NAL


Maka inilah pemenang-pemenangnya:
1. Pemenang utama : Nida
2. Peserta terawal : Cute Mum
3. Peserta bertuah : INA_Noorlina
4. Peserta Lelaki tunggal : NAL
 
Sila email nama, alamat dan no hp ke geez.tupperware@gmail.com untuk proses penghantaran hadiah.
 
 
Kepada yang lain, terima kasih tidak terhingga kerana sudi menyertai GA ini....semoga kalian juga terus success dalam hidup masing- masing. Jangan serik singgah ke blog saya ini kerana banyak tawaran menarik disediakan dan akan disulami lagi dengan contest yang bakal menyusul..... Bagi mengenang kesudian kalian menyertai GA pertama saya ini, saya berbesar hati untuk memberi VOUCHER:
 
 
Untuk setiap pembelian pertama kalian semua. Voucher ini sah sehingga 31 Mac ini. 
 
Terima kasih daun keladi, ada masa bertandanglah lagi....
 
 

Friday, 16 March 2012

Senarai penuh peserta GA!

Inilah senarai Penuh Peserta February Giveaway!

5. Baby
14. NureeN
15. Wiyah
27. Hanna
28. NK GA
29.  mimie
30.  nur_za
35.  kis
39.  TeehaNFM
41.  NAL
43.  lin
45.  myaini
46.  Lil_me
49.  Nida
50.  kaklong

* Leily - salah bagi link, saya cari kat blog awak pun xde...

Saya akan umumkan pemenang pada hari Isnin ni...

3 hadiah disediakan untuk pemenang iaitu:

1. Pemenang Utama - akan mendapat hamper barangan Tupperware yang lumayan
2. Peserta Pertama - iaitu Cute Mum akan mendapat barangan Tupperware
3. Peserta bertuah - dipilih menggunakan random.org akan mendapat Tumbler special Edition Tupperware

Siapakah mereka yang bertuah? Nantikan 19 Mac ini!

Best Item On Sale!

 Fridge Smart Large 5.2L hanya RM50!

 Party Keeper (4) 3L hanya RM110!

Twin Bowl On The Go Hanya RM27! (Tawaran hanya 12 - 18 Mac sahaja)



Tuesday, 6 March 2012

Rice Dispenser.....Mengekalkan Kesegaran Beras.....


Bekas beras menawan! Tawaran Harga cuma RM250! (Retail Price RM288).
Juga boleh membuat installment melalui 0% Interest Installment Plan kami....

Ciri - ciri:
1. Satu laci bersamaan 1 cawan beras (150g)
2. Tapak yang menggunakan non-slip rubber.
3. Konsep "1st in 1st out" yang mana beras lama dikeluarkan dahulu, mengekalkan kesegaran beras.
4. Boleh semak melalui tingkap jumlah beras yang masih tinggal.
5. Saiz yang mudah diletakkan di kaunter dapur.
6. Warna yang neutral, sepadan dengan mana2 jenis rekaan dapur.

Kesemua produk Tupperware dilindungi oleh Jaminan Seumur Hidup terhadap segala serpihan, retakan atau kopekan akibat kegunaan biasa bukan komersial.

Dapatkan Hari Ini! Pasti anda berpuas hati! ^_^

Monday, 5 March 2012

Alhamdulillah..... GA berakhir sudah.....

Alhamdulillah.....

Berakhir sudah GA.......Sambutan sangat menggalakkan.......saya dah review separuh, sangat menarik! Insyaallah, lepas saya review semua nanti, saya akan senaraikan semua peserta dan melakukan proses pemilihan. Short list akan disenaraikan kemudiannya....... Berita baik, selain daripada peserta terawal dan pemenang mendapat hadiah, satu lagi hadiah misteri akan diberi kepada peserta bertuah yang dipilih secara random..... Mungkinkah anda bertuah! Nantikan entry seterusnya....... ^_^