Terbaik Di Sini

Wednesday, 5 December 2012

YEAR END SALES!

YEAR END PROMOTION!

HURRY UP! WHILE STOCK LAST!








UNTUK PESANAN, SILA HUBUNGI SAYA MELALUI:

EMAIL : geez.tupperware@gmail.com 
HP : 019-5784161

Atau FACEBOOK:

http://www.facebook.com/pages/Just-Tupperware-U/183228365113028







Thursday, 9 August 2012

Pretty in Pink MM in da house!!

Dapatkan segera Pretty Pink Modular Mate yang sangat gorgeous! 

Dapur anda pasti kelihatan kemas dan tersusun!


Dengan diskaun 25%.......

tertakluk kpd terma dan syarat.

SOLD!

Tuesday, 3 July 2012

Blossom Microwaveable Serveware

Puasa dah nak dekat......hmmm......nak masak ke beli je......... Nanti sahur makanan dah sejuk.......ade ke cara cepat dan pantas untuk panaskan makanan...???

YA!!
Dapatkan Blossom Set ini....
Dari peti sejuk, terus ke microwave dan terus ke meja!

Senangkan? Cantik pulak tuuu.......
Sesuai untuk kegunaan bulan puasa dan di Hari Raya.....


Retail Price RM249.00. 
Beli di JUST TUPPERWARE & U untuk diskaun sehingga 25%!

Wednesday, 20 June 2012

Segment Nak hadiah ape untuk Contest?


Erm.....rasa nak anjurkan contest lagi......tapi masih tengah tercari-cari hadiah ape ye yang nak bagi? 

Of course la barangan Tupperware tapi xpasti yang mana menjadi idaman ramai........ 

Yang ini ke?
Atau yang ini.... 
 
atau ni....... 
 

atau mungkin yang ni.......

Kalo korang ade idea, boleh kongsikan kat sini hadiah ape yang korang nak? Atau yang paling baik dijadikan hadiah...... 

Jom join segment ni.......bagitau ape hadiah yang sesuai.....DAN.. saya berbesar hati nak bagi hadiah percuma kepada sesiapa yang ideanya terpilih!!!!


Jom teka ramai-ramai!!!!!!!!

Tuesday, 19 June 2012

Business Plan Baru Tupperware!

Bermula 1 Jun 2012, Tupperware Brands telah memperkenalkan Business Plan yang baru yang pastinya akan menambahkan pendapatan anda.......

Antara yang menarik di dalam ENHANCED Business Plan ni adalah:

1. 25% diskaun bagi semua produk Tupperware dan Nutrimetics sebaik sahaja anda mendaftar sebagai ahli yang dulunya cuma 20% sahaja......Suka tak?
2. Bonus 5% terhadapa semua barangan Naturcare, Tupperclean dan Nutrimetics...... Untungkan?
3. RM3000 cash menanti mereka yang rank up sebagai 1 Star Director! Tidak termasuk bonus yang sedia ada. Sangat hebatkan??

Sangat menarik! Peluang sudah ada.......Jangat tunggu dan lihat sahaja orang lain berjaya! Anda juga mampu........ Marilah sertai kami di TUPPERWARE BRANDS..........

Be positive, Believe in opportunity, We will success!!


Monday, 18 June 2012

Kurma Gift Set...

Ramadhan bakal menjelma tak lama lagi.....Raikan ahli keluarga dan kawan - kawan dengan memberi buah tangan yang pasti disukai mereka.......

KURMA GIFT SET

Beli 4 PERCUMA 1!


Dengan diskaun sehingga 25%.......

Friday, 15 June 2012

Pooh Story Canister.....Cute!

Jadikan Pooh Story Canister sebagai koleksi.....
LIMITED RELEASE!
Dengan Diskaun terhebat sehingga 25%.....

*t&c apply

Wednesday, 13 June 2012

Precious Baby Collection

Dapatkan Precious Baby Collection dengan diskaun sehingga 25%......
Dari 11 - 30 JUN 2012 sahaja.



Tuesday, 12 June 2012

OT kembali lagi........

Polka Dot One Touch 1.25L
LIMITED RELEASE!  Dapatkan Segera!


Diskaun sehingga 25%....... 

*tertakluk kepada terma dan syarat

Tuesday, 5 June 2012

Square Round Collection Set


Dapatkan Square Round Collection sama ada complete set atau individual set dengan harga yang istimewa! 


Bulan JUN ini saya berbesar hati nak menawarkan DISKAUN yang sangat MENARIK!

Hubungi saya melalui email : geez.tupperware@gmail.com atau HP : 019 - 5784161 untuk mendapat diskaun ini dengan segera...

Wednesday, 30 May 2012

CAKE GIFT SET!

PROMOSI TEMPAHAN!

Dapatkan Cake Gift Set untuk dihadiahkan kepada mereka yang istimewa sempena Ramadhan dan Syawal yang bakal tiba.....

Beli 3 percuma 1


Hanya Deposit RM30 sahaja
 
 Diskaun Hebat kepada mereka yang membuat Tempahan awal!

Tempah sekarang sebelum kehabisan stok!

 


Tuesday, 29 May 2012

Promosi Funky Travel Mate Handolier

PROMOSI

Funky Travel Mate Handolier 1.5L
FREE postage!


Tunggu!

Beli sebelum 15 Jun untuk dapatkan 1 Snowflake Cube percuma!


Monday, 28 May 2012

Promosi FreezeMe Purple Set!

Promosi FreezeMe 6pc Set 



Hanya RM169 sahaja!
Free postage!

Mengandungi:
2 FreezerMate Small 650ml
2 FreezerMate Medium 1.5L
2 FreexerMate Large 3.1L


FREE!

2 FreezerMate Small 650ml
2 FreezerMate Medium 1.5L





Tunggu dulu!

Jika pembelian dibuat sebelum 15 Jun 2012:

FREE!

 1 Petite Travel Cup 180ml
boleh pilih warna yang disukai.... (selagi ada stok)


Wednesday, 16 May 2012

Steam It!

Sangat mudah untuk mengukus makanan dengan Tupperchef Wok dan Steam It. Kombinasi yang sangat perfect!


Monday, 14 May 2012

Limited Release! Outdoor Snack Box

Dapatkan sebelum kehabisan stok!
Harga Promosi hanya RM57 sahaja!
Free postage!


Out of Stok!

Tuesday, 8 May 2012

Pengumuman Pemenang Contest Ibu Kau Inspirasiku....

Alhamdulillah... Tamat sudah contest yang saya anjurkan bersempena Hari Ibu..... Terima kasih kepada yang sudi menyertai..... Sungguh terharu membaca kisah - kisah tentang ibu yang dikongsikan..... Semoga semua anak - anak yang ada di dunia ini seperti anda yang sangat menyayangi ibu........ 

Ibu yang mengandungkan kita....melahirkan kita....membesarkan kita....... Mustahil kita berada di dunia ini, mengecapi nikmat hidup di dunia tanpa IBU....... 

Bukan senang nak mengandungkan, melahirkan apatah lagi membesarkan..... Pelbagai cabaran, pengorbanan perlu dilakukan.... Jika anak sakit... siapa yang paling risau? Sudah tentu IBU....

Setelah kita bergelar IBU barulah kita sedar...betapa mulianya hati seorang IBU...... 
TERIMA KASIH IBU........ Kasih sayang dan pengorbananmu tidak ternilai dengan apa pun yang ada di dunia ini....... HARGAILAH IBU.......Sementara mereka masih ada........

Kepada NEL...... Jangan cepat menghukum ibumu...... Selidiklah punca kenapa ibumu bersikap demikian... Mungkin ada perkara yang mengganggu emosinya..... Bantulah dia.... Mungkin sokongan anak - anak boleh merubah sikapnya... Jangan membenci ibu...... SYURGA DI BAWAH TAPAK KAKI IBU......

Bagi contest kali ini, 3 orang juri telah dilantik untuk mengadili semua karya anda. Disebabkan kekangan masa mengumpul keputusan daripada juri - juri, keputusan tertunda sehari. Jutaan maaf diharapkan daripada semua....


Juri - juri dengan ini telah sepakat memilih..... mimie.. sebagai pemenang! TAHNIAH!


Saya juga berbesar hati untuk memberi dua hadiah saguhati kepada peserta yang mendapat markah ke2 dan ke3 tertinggi iaitu....... Mrs Amir dan ikhlasazlinda yang berjaya menambat hati juri.....


Walaubagaimanapun atas sokongan anda kepada contest yang saya anjurkan...... Anda diberi diskaun 15% jika ingin membuat pembelian barangan Tupperware di Just Tupperware & U bila - bila masa sehingga 31 MEI 2012...


Terima kasih kepada semua dan teruskan menyokong Just Tupperware & U.

Thank You 1000x..............................


Monday, 7 May 2012

VIP CELEBRATION DAY...!

Baru - baru ni telah berlangsung VIP CELEBRATION DAY di Arena Success Rawang yang mana diadakan untuk meraikan mereka mereka yang telah rank up sebagai VIP Consuntant di samping recognition kepada mereka - mereka yang berjaya dalam challenges yang diberikan. 

Tahniah kepada 2 orang STAR CONSULTANT saya yang berjaya complete challenges yang diberikan dan hadirkan diri pada majlis yang diadakan..... 

Selain daripada itu, terdapat banyak aktiviti yang berlangsung pada hari tersebut seperti lucky draw, sales draw, perkongsian pengalaman dan banyak lagi. Tahniah kepada TEAM kami yang menjadi pemenang kumpulan yang paling ramai kehadiran pada hari tersebut.

Setiap yang hadir sangat gembira kerana pulang membawa banyak hadiah.... 

Tahniah kepada semua dan teruskan kejayaan anda!

Jom sertai kami untuk merasai pengalaman seperti kami! ^_^

Consultant yang berjaya dalam cabaran mingguan 'Sales RM500'


Director yang berjaya dalam cabaran mingguan 'Sales RM2k'

Jom jadi seperti kami!

Wednesday, 2 May 2012

Eco Bottle Baru! Cantik sangat!

Dapatkan Eco Bottle Terbaru! Bersaiz 750ml.
Dengan warna yang sangat menarik! 
Sangat laris!

Dapatkan sekarang sebelum kehabisan stok!
  
Beli 3 set, free postage!

Senarai Peserta Contest Ibu... Kau Inspirasiku...

Terima kasih kepada yang sudi menyertai contest yang saya anjurkan ini. Berikut adalah nama semua peserta. Siapakah yang bertuah kali ni???? Insyaallah keputusan akan diumumkan pada hari ISNIN 7 MEI ini..... 

Tungguuuu...... ^_*

1. NAL
9. NEL
11. Niqi
13. Dieyla
14. uLan
15. ZYASH
16. nliyate
17. reyna
18. nur_za
27. mimie..
                       

Monday, 30 April 2012

Diskaun Terhebat 1 Hari Sahaja!

Diskaun 25% untuk semua produk Tupperware bagi katalog 3/2012 (2 April - 2 May 2012). Tawaran ini sah sehingga pukul 5 ptg ini sahaja!

Jangan lepaskan peluang terhebat ini!