Terbaik Di Sini

Wednesday, 20 June 2012

Segment Nak hadiah ape untuk Contest?


Erm.....rasa nak anjurkan contest lagi......tapi masih tengah tercari-cari hadiah ape ye yang nak bagi? 

Of course la barangan Tupperware tapi xpasti yang mana menjadi idaman ramai........ 

Yang ini ke?
Atau yang ini.... 
 
atau ni....... 
 

atau mungkin yang ni.......

Kalo korang ade idea, boleh kongsikan kat sini hadiah ape yang korang nak? Atau yang paling baik dijadikan hadiah...... 

Jom join segment ni.......bagitau ape hadiah yang sesuai.....DAN.. saya berbesar hati nak bagi hadiah percuma kepada sesiapa yang ideanya terpilih!!!!


Jom teka ramai-ramai!!!!!!!!

7 comments:

  1. kalau dah name tupperware kak, sume kite suke..tgk contest akak nk buat tema ape..kalau pasal anak, kite sure pili yg botol susu dgn container die y sale kekadang je tu heheh

    ReplyDelete
  2. Wahh..bestnya nak wat contest lg..:D
    Sya suka kalau gift ECO BTL AIR tu..hehe.Maklumler skg musim pns.
    MMg ari2 bwk air sbtl bsr g keje..kering tekak.
    But apapon GA tupperware mmg best coz brg2 nya sume best2.
    Hadiah should be besesuaian ngan tema GA :)

    ReplyDelete
  3. yeyey!!!kak gee nak wat contest lagik..haruslah sy join nanti... ;)hihihi

    oh kalau akk senaraikan adiah yang kat atas tu kan, ofcos lah saya suka yang botol air travel tu kak..sebab coomel jek hihihi..lagi satu botol tu sesuai tuk ibu, anak, bapak dan semua2 golonganlah bawak pegi opis@sekolah masing2, senang nak bawak pulak tu sebab ada tali bole gantung..kan kan? ;p

    tp ape pun, contest yg akk nak anjurkan tu nanti, adiah nye mestilah tupperware jugak..yedakk??saya suke..saya suke.. ^_^

    ReplyDelete
  4. Hehe.....gambar diatas tu sebagai contoh shj......bleh cadangkan selain drp tu...Mmmm....tema blom tetapkan lagi.....^_^. Jemput kawan2 reramai bagi idea.... Mungkin top referral juga bleh dpt adiah......^_*

    ReplyDelete
  5. Bestnya :) kalau kt gambar tu. Suka yg last sekali. Kemas sikit dlm freezer. Cadangan lain set untuk minum ;)

    ReplyDelete
  6. Kalau NAL, mesti lah gambar yang terakhir tu. Selain dapat kemaskan freezer, dapat jugak digunakan untuk letak biskut-biskut raya. Ye la, puasa pun dah semakin hampir. Bila puasa ja, mesti banyak pulak orang yang jual biskut-biskut raya. Walaupun kite biskut yang dibeli tersedia dalam bekas tapi boleh juga masukkan bskut-bskut tu dalam tupperware. Kedap udara lagi. Tambah kalau mereka-mereka yang buat biskut sendiri. Kan boleh guna bekas dalam gmbar terakhir tu, musim perayaan pun semakin hampir. Tu je cadangan NAL.

    ReplyDelete
  7. erm..hadiah bekas beras. yabedabedoooo....

    ReplyDelete