Terbaik Di Sini

Monday, 30 April 2012

Contest Ibu Kau Inspirasiku....

~sticky post~

Assalamualaikum....

Sempena Hari Ibu, saya dengan berbesar hati menganjurkan satu contest bertemakan ibu....dinamakan Contest Ibu Kau Inspirasiku.....



Hadiahnya memang sangat menarik! Iaitu:
Sapa nak angkat tangan! Hehe..

Sebelum tu macam biasa la, setiap contest mesti ada syarat-syaratnya kan....
So apa yang perlu anda buat adalah:
1. Buat 1 entry bertajuk Contest Ibu Kau Inspirasiku di blog anda dan ceritakan tentang ibu  anda yang menjadi inspirasi buat anda. Bukan di blog contest ye.... entry tak perlu panjang sangat...^_^
2. Copy Banner contest, paste dalam entry dan link ke post ini...
3. Masukkan blog Just Tupperware & U ke dalam bloglist anda..
4. Like fanpage Just Tupperware & U di facebook
5. Follow blog Just Tupperware & U (optional)
6. Tag minimum 2 orang rakan dan pastikan mereka tau ye...
6. Akhir sekali, tinggalkan link entry anda di ruangan komen....

Mudahkan?   ^_^
Apalagi? Mula la mengarang sekarang....hehe 
Contest tamat pada 30 April 2012 pukul 12 malam...

Good Luck!

43 comments:

  1. NAL join,

    http://nyteamlife.blogspot.com/2012/04/contest-ibu-kau-inspirasiku.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. dear, saya pun join..tp nk komen tak kuar form plak..so sy reply kt sini je ye

      http://piecesofbrown.blogspot.com/2012/04/contest-ibu-kau-inspirasiku.html

      Delete
  2. assalamualaikum . ;)
    memey join . http://cgadiscinabajauloveryeowook.blogspot.com/2012/04/contest-ibu-kau-inspirasiku.html

    ReplyDelete
  3. Salam...saya join ye
    http://adeqrifqi.blogspot.com/2012/04/contest-ibu-kau-inspirasiku.html

    ReplyDelete
  4. salam :D
    saya JOIN :D
    http://iniblogfatinhazirah.blogspot.com/2012/04/contest-ibu-kau-inspirasiku.html

    ReplyDelete
  5. saya join! :)
    http://asitiamidza.blogspot.com/Contest Ibu Kau Inspirasiku

    ReplyDelete
  6. joined:)
    sorry syarat ke3 xikut sbb blog rayha xde bloglist..
    hope dipertimbangkan
    http://merahitusagaymail.blogspot.com/2012/04/contest-ibu-kau-inspirasiku.html

    ReplyDelete
  7. join..!! http://zatieyza.blogspot.com/2012/04/contest-ibu-kau-inspirasiku.html

    ReplyDelete
  8. join jugak

    http://nelcgl.blogspot.com/2012/04/contest-ibu-kau-inspirasiku.html

    ReplyDelete
  9. sorry ta dapat like fb sebab fb dah lama diblock sebab nak PMR !!
    harap diterima !

    http://amor-ella.blogspot.com/2012/04/contest-ibu-kau-inspirasiku.html

    ReplyDelete
  10. nk join jugak la nnti...TQSM sudi brkunjung.....

    ReplyDelete
  11. niqi joined...mntk2 menang..hehehe
    http://niqistory-niqi.blogspot.com/2012/04/contest-ibu-engkau-inspirasiku.html

    ReplyDelete
  12. http://cikharty88.blogspot.com/2012/04/contest-ibu-kau-inspirasiku.html

    ReplyDelete
  13. JOIN
    http://dieylapunyerblog.blogspot.com/2012/04/contest-ibu-kau-inspirasiku.html

    ReplyDelete
  14. saya nk joint tapi..kat blog saya xder bloglist..bloglist kat blog contest jer..camana tu??

    ReplyDelete
  15. Salam Ukhwah. Thanks atas kunjungan..
    Insyaallah, nak join juga nanti. Sedang cari idea..

    ReplyDelete
  16. Insya Allah nanti nak spend masa join ni :)

    ReplyDelete
  17. Excited nak join juga ya....

    bloglist(done)
    Fanpage Like (done:Emy uLan)
    Follow Blog (done)

    url contest : http://lifestyleaddictive.blogspot.com/2012/04/contest-ibu-kau-inspirasiku.html

    Terima Kasih... :-)

    ReplyDelete
  18. Terima kasih sudi singgah kat blog zy. Zy dah join tanda support.
    http://zyash.blogspot.com/2012/04/contest-ibu-kau-inspirasiku.html

    ReplyDelete
  19. menarik kisah tentang ibu.Kalau berkesempatan Insyaallah sy join..:)

    ReplyDelete
  20. salam , joined ! ^^

    http://sumanya-lillah.blogspot.com/2012/04/contest-ibu-kau-inspirasiku.html

    ReplyDelete
  21. Selamat pagi Geez,
    terima kasih sudi berkunjung ke dapur Kak Amie, ada masa nanti kakak akan joint, banyak cerita menarik tentang ibu...

    ReplyDelete
  22. http://reynabali.blogspot.com/2012/04/contest-ibu-kau-inspirasiku.html
    joined!,,

    ReplyDelete
  23. huhuuh.. sempat lagi nak mengarang nih....

    ReplyDelete
  24. eh..nur rsa nur dah letak link dah
    nur join
    http://ceritaladiespurplegc.blogspot.com/2012/04/contest-ibu-kau-inspirasi-ku.html

    ReplyDelete
  25. saya joined..tq
    http://wadahberbicara.blogspot.com/2012/04/contest-ibu-inspirasiku.html

    ReplyDelete
  26. comel sungguh Tupperware 2 www.redlomo.com :)

    ReplyDelete
  27. saya dh join....
    http://hanasafirahidayah.blogspot.com/2012/04/contest-ibu-kau-inspirasiku.html

    ReplyDelete
  28. join same..

    http://bertuahx.blogspot.com/2012/04/contest-ibu-kau-inspirasiku.html

    tqvm...

    ReplyDelete
  29. salam ukhuwwah fillah ;)
    kami di Bai support contest ni! ;)

    http://attuffahumairah.blogspot.com/2012/04/contest-ibu-kau-inspirasiku.html

    ReplyDelete
  30. nak join gaks...

    http://ikhlasazlinda.wordpress.com/2012/04/26/contest-ibu-kau-inspirasiku/

    ReplyDelete
  31. dah buat entry.. nah entry

    http://sesedaporen.blogspot.com/2012/04/contest-ibu-kau-inspirasiku.html

    thanks =p

    ReplyDelete
  32. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  33. As-salam..

    Kisah ibu sebagai sumber inspirasi telah saya coretkan di sini.. moga-moga ada rezeki kami..... amin.

    http://ucualong.com/2012/04/26/contest-ibu-kau-inspirasiku/

    id follower: ucualong
    id FB: Seluang Parit

    Sudah dimasukkan dalam "blogroll"

    Terima kasih.

    ReplyDelete
  34. Assalamualaikum tuan rumah,

    asid join ya..insya-allah semua syarat telah dipatuhi dan dibuat seikhlasnya.
    semoga perniagaan Gee maju dan success selalu.

    entry : http://www.asida.net/2012/04/30/contest-ibu-kau-inspirasiku/

    email: asieda82@gmail.com

    ReplyDelete
  35. dah join..moga ada rezeki buat saya...aminn...

    http://mrsfadzlyana.blogspot.com/2012/04/contest-ibu-kau-inspirasiku.html

    tq kak geez..

    ReplyDelete
  36. http://duniakebahagiaanku.blogspot.com/2012/04/contest-ibu-kau-inspirasiku.html


    join.......

    ReplyDelete
  37. saya join...

    http://pinknlavender.blogspot.com/2012/04/contest-ibu-kau-inspirasiku.html
    wish me win

    ReplyDelete
  38. alaaaa...dh tamat tempoh..baru nk join...baru terbaca story niiii...

    ReplyDelete