Terbaik Di Sini

Thursday, 12 April 2012

Pakej Keahlian April 2012

Anda pengguna Tupperware? Hampir setiap bulan beli barangan Tupperware? Tapi belum menjadi ahli?
Alangkah ruginya.......... Tahukah anda bahawa menyertai Tupperware akan memberi pulangan yang lumayan buat anda? Tak percaya? Tengok cek di bawah:
Alhamdulillah....cek bulan kedua bergiat dengan Tupperware, pulangan sangat memberangsangkan. Ini untuk komisen sahaja belum dicampurkan dengan untung runcit yang diperolehi iaitu 20 - 25% bagi setiap barangan yang dijual. Hebat kan? 

Selain tu banyak juga hadiah disediakan setiap minggu jika memenuhi challenge yang diberikan di samping hadiah lucky draw dan sales draw seperti saya dapat ini:

Suka tak?

So tunggu apa lagi? Marilah sama - sama menyertai Tupperware untuk mendapat ganjaran - ganjaran hebat disamping menambahkan pendapatan..... 

Bagi yang berminat, boleh memilih pakej keahlian seperti dibawah. Urusan pos adalah percuma. Mulakan langkah anda sekarang!


Sila contact saya geez.tupperware@gmail.com untuk keterangan lanjut. 

 

3 comments:

  1. cantik.. my mum sgt suka kumpul.. wat koleksi katanya..:)

    ReplyDelete
  2. Dulu sy jd ahli xde pakej tu pon..heheee

    sy mmg suka brg tupperware

    ReplyDelete
  3. Cik kasih hati: xnak bli yg ni ke wat koleksi...:)
    Aine Ainun: Jom join dgn Just tupperware & u..... byk hadiah menarik menanti...:)

    ReplyDelete