Terbaik Di Sini

Monday, 19 March 2012

Pengumuman Pemenang!

Dengan ini, setelah diteliti dan dibincangkan oleh para juri, maka pemenangnya.....




Tahniah! 
 
Pemenang bertuah yang dipilih melalui random.org ialah:
 
 Tahniah!


Tunggu dulu!
 
Hadiah special saya nak berikan kepada satu-satunya peserta lelaki yang sudi join GA saya iaitu:
 
NAL


Maka inilah pemenang-pemenangnya:
1. Pemenang utama : Nida
2. Peserta terawal : Cute Mum
3. Peserta bertuah : INA_Noorlina
4. Peserta Lelaki tunggal : NAL
 
Sila email nama, alamat dan no hp ke geez.tupperware@gmail.com untuk proses penghantaran hadiah.
 
 
Kepada yang lain, terima kasih tidak terhingga kerana sudi menyertai GA ini....semoga kalian juga terus success dalam hidup masing- masing. Jangan serik singgah ke blog saya ini kerana banyak tawaran menarik disediakan dan akan disulami lagi dengan contest yang bakal menyusul..... Bagi mengenang kesudian kalian menyertai GA pertama saya ini, saya berbesar hati untuk memberi VOUCHER:
 
 
Untuk setiap pembelian pertama kalian semua. Voucher ini sah sehingga 31 Mac ini. 
 
Terima kasih daun keladi, ada masa bertandanglah lagi....
 
 

5 comments:

  1. alhamdulillah :)
    bertuah dlm GA geez tupperware ni sbg peserta bertuah :)
    sy da emel detail..arap geez da trime :)
    noorlina85@gmail.com
    skali lg thans

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah.. syukur.. gembira tidak terkata, rezeki menang hadiah utama :)
    Selautan terima kasih diucapkan..

    Kak Nida dah sent details, harap selamat diterima (fuf323@gmail.com)
    Tahniah juga buat para pemenang :)

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah..tak sangka nak dapat hadiah untuk peserta lelaki tunggal..hurmm macam award pulak..ape2 pun thank you so much..

    saya dah hantar detail, harap dah terima
    (mohdmizan92@gmail.com)

    ReplyDelete
  4. ohhhhh sgt sedih sbb xmenang...neway....tahniah kepada semua pemenang...anda memang bertuah...

    ReplyDelete